Klar for summer internship i M51

15
mai
 
2018
Skrevet av:
Martin Vik

Stian Sanner (24) trives godt langs solkysten i Florida, men nå er den blide sørlendingen klar for nye oppgaver i den norske hovedstaden.

Skrevet av: Martin Vik

– Et summer internship passer perfekt for meg! Jeg har igjen ett år av min mastergrad i USA og jeg ønsker å benytte sommeren til å skaffe meg verdifull arbeidserfaring innen digital markedsføring. Nå gleder jeg meg til å stupe inn i M51 og satser på at jeg har med meg noen erfaringer fra skolebenken og andre prosjekter fra USA, smiler 24-åringen.

Sanner har studert i USA siden 2015, med ett år igjen av sin MBA (Master of Business Administration) har han begynt å forberede seg på en yrkeskarriere. Og han er overbevist om at oppholdet i USA har gitt store fordeler.

Tenker langsiktig

I M51 skal han først og fremst jobbe som summer intern, men han vil også få stor kreativ frihet til å påvirke sin egen jobbhverdag. Og han erkjenner at et summer internship er en mulighet han ønsker å gripe med begge hender:

– M51 har på kort tid etablert et digitalbyrå med et godt og positivt rykte. De opplever vekst i et spennende marked, for meg var det et enkelt valg når denne muligheten dukket opp. Jeg har igjen ett år i USA, men hvem vet hva fremtiden vil bringe når studietiden er over, påpeker Sanner.

For selv om han innrømmer at en permanent tilværelse i USA frister, skal mye klaffe dersom han velger en videre karrierestige på den andre siden av Atlanteren.

– Mitt hovedfokus nå er å være en ressurs hos M51 og knytte sterke bånd som jeg kan dra nytte av når jeg er ferdig med studiene, sier Sanner.

Talentfull lagspiller

Allerede som 16-åring debuterte Sanner for fotballaget Fløy i norsk 2. divisjon. Han ble lenge sett på som et stort talent, men ønsket selv å legge hovedvekt på utdannelse. Han er imidlertid tydelig på at fotballferdighetene har gitt ham noen styrker som han drar nytte av nå:

– Som college-fotballspiller mottar jeg blant annet fotballstipend, og college-idretten er stor! Det er en solid satsning på fotball i USA og det er alltid moro å score noen mål, selv om det er noen hakk opp til Zlatan Ibrahimovic og de andre superstjerne som spiller på det øverste nivået, ler han.

Ifølge Sanner er lagsport også nøkkelen til mange utenomsportslige egenskaper som kommer godt med i yrkeslivet.

– Som spiss er det viktig å ta vare på sjansene man får, men det er enda viktigere å spille lagkameratene gode og bidra til kollektivet, og det skal jeg gjøre i M51, avslutter han.

Gode skussmål

Daglig leder i M51, Daniel Ervig, forteller at han har store forventninger til 24-åringen. Til tross for mange gode søknader ble det tidlig klart at Sanner var sterkt ønsket til kontorene på Aker Brygge i Oslo.

– Etter flere møter på Skype tok vi initiativ og ønsket å invitere Stian til oss. Han fremstår som lærevillig, uredd og offensiv, det er akkurat det vi ser etter når vi søker nye ansatte, forklarer Ervig.

Og hvis nykommeren fortsetter like offensivt som han har startet, kan det hende M51 må opprette et midlertidig kontor i USA, fleiper Ervig:

– Hvorfor ikke? Dyktige folk kan utgjøre en forskjell og utrette en god jobb uansett hvor de er i verden. Vi har hentet inn Stian for en grunn, og vi håper- og tror at han vil bli en viktig brikke for M51 nå, men også i fremtiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene innen digital markedsføring

Meld deg på
Påmelding er mottatt!
Noe gikk galt med innsendingen!