M51 søker prosjektleder og performance-medarbeider

12
november
 
2020
Skrevet av:

Nå har du en unik mulighet til å bli en viktig brikke i et av Norges raskest voksende digitale byråer! Vi ønsker å bli bedre kjent med deg som brenner for digital markedsføring og som har det som skal til for at M51 kan fortsette vår vekst. 

Vi søker etter:

- Prosjektleder (heltid)
- Performance specialist (deltid)


Som prosjektleder i M51 vil du blant annet være ansvarlig for kundedialog, være et mellomledd mellom rådgivere og produksjonsavdelingen, representere M51 i kundemøter og være sentral i våre prosjekter. I rollen som prosjektleder vil du bli en av våre viktigste ansatte, få stort ansvar og frihet til å opprettholde gode arbeidsrutiner for alle våre ansatte. 

I rollen som prosjektleder i M51 bør du ha relevant erfaring fra prosjektledelse innen digital markedsføring, være svært strukturert, ha god digital innsikt og representere M51 på en god måte i møte med kunder.    

Som performance-medarbeider i M51 er du ansvarlig for å utarbeide månedlige rapporter, administrere og sette opp Google Ads og være sentral i flere prosjekter på oppdrag for våre kunder. Du vil også få god opplæring i verktøy som Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager og annet som er relevante i rollen som performance specialist. Dersom du også har erfaring fra Facebook, Snapchat eller andre plattformer, er det positivt. 

M51 har siden oppstarten i 2016 hatt svært god erfaring med å ansette studenter som satser på en utdannelse relatert til digital markedsføring. I en deltidsstilling som performance-medarbeider vil du selv få stor frihet til å påvirke hvor mye du ønsker å jobbe. Du kan kan også i stor grad selv bestemme hvordan du ønsker å tilpasse din egen arbeidshverdag, med mulighet til å jobbe hjemmefra eller i våre kontorer på Aker Brygge. 

Du bli en del av et ungt, kreativt og ambisiøst team som har et sterkt fokus på å levere lønnsomme resultater for våre kunder. Du vil også jobbe tett på noen av de fremste ekspertene innen digital markedsføring og få muligheten til å sette ditt preg på en spennende og fremtidsrettet bransje. 

Har du det som skal til for å lykkes i et av Norges mest kompetente digitale byråer, da ønsker vi å bli bedre kjent med deg!

Søk på våre stillinger her: https://m51.no/karriere

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene innen digital markedsføring

Meld deg på
Påmelding er mottatt!
Noe gikk galt med innsendingen!