styrker-videoproduksjon-vi-ma-lytte-til-markedet
Gå tilbake til bloggen

Styrker videoproduksjon: – Vi må lytte til markedet

Etterspørselen etter video har vært så stor at M51 henter inn tonye fjes. Nå vil digitalbyrået fortsette satsingen på videoproduksjon. 

Skrevet av: Martin Vik    

–Fremgangen og veksten til M51 er et resultat av at vi tilpasser oss markedet.Vi har en klar og tydelig filosofi om at vi til en hver tid skal leveredigitale tjenester og produkter som kunden ønsker, forklarer daglig leder iM51, Daniel Ervig.

Ogselv om majoriteten av kundene til selskapet fortsatt ønsker tjenester innenFacebook og Google, er det nettopp etterspørselen etter videotjenester som fårErvig til å hente inn mer kapasitet. Samtidig understreker han at det ikke ertilfeldig at M51 opplever en stor etterspørsel innen videoproduksjon.

Digital generasjon

Isommer ble Asgeir Behrentz ansatt som rådgiver iM51, men det ble straks klart at han hadde flere egenskaper som kundene ønsketseg. Evnen hans til å produsere kostnadseffektive videooppdrag har blittpopulært mottatt hos kundene.

–Asgeir har åpnet noen dører som vi må utforske og utvikle videre. Og det gjørvi nå, med to nye ansatte innen produksjon av video, er vi trygge på at vi skallevere på et enda høyere nivå, sier Ervig.

Inndørene kommer Martin Kopperud (20) og Trygve Hals Butenschøn (17), begge skaljobbe med videoproduksjon på deltid. Sistnevnte står blant annet bakInstagram-kontoen thatflipper. Begge to er ifølgeErvig svært talentfulle og duoen vil til tross for sin unge alder tilføreumiddelbar verdi til kundene.

–Det er kanskje ikke alle som tar helt på alvor hvor mye kunnskap morgendagensdigitale superhelter har om sosiale medier. Forståelsen for digitale medierblir bedre for hver generasjon, og både Martin og Trygve vil heve M51, fastslårErvig.

Kastet ut til ulvene

MartinKopperud som studerer Filmfotografi på Westerdals - Oslo School of Arts, harallerede levert sitt første bidrag til M51. Han fikk ansvaret for å lage videofra årets julefest med M51, ELLE og United Influencers, en oppgave hanbeskriver som spennende og utfordrende.

–Først og fremst er det kult at jeg får lov til å vise meg frem umiddelbart.Samtidig er det skummelt og nervepirrende, men tilbakemeldingene har bare værtpositive og resultatet ble ikke så verst, sier Martin Kopperud om sin førstearbeidsdag i M51.

Enannen som gleder seg til å vise seg frem og sette sitt stempel på M51, erTrygve Hals Butenschøn. 17-åringen innrømmer at han er litt nervøs, men førstog fremst takknemlig for at han nå får muligheten til å jobbe med med video pået profesjonelt nivå.  

–Jeg gleder meg til å lære mer om digitale medier og jobbe i en bransje som vilvære viktig i fremtiden. Jeg kommer for å bidra og gleder meg til å vise fremmin stil innen video. Jeg er nok ikke den eneste 17-åringen som bruker mye tidpå Youtube, kanskje kan jeg lære bort noen triks til de andre i M51, gliserhan.

En god investering

M51har imidlertid også prioritert en oppgradering av nytt utstyr for å hevekvaliteten og legge til rette for enda bedre produksjoner innen video.

 –Vi besluttet å bruke et betydelig beløp på nytt foto- og filmutstyr. Alle somjobber med filmproduksjon får også opplæring i bruk av drone. Vi har enmålsetting om å levere veldig god kvalitet på kort tid.    

–Jeg er overbevist om at flere av de største kundene vil bytte ut krevende ogdyre videoproduksjoner med kostnadseffektive løsninger, særlig innen sosialemedier. Det har en sammenheng med at utstyret er blitt bedre og kundeneforventer raskere leveranse, avslutter Ervig.  

Dato
Forfatter
Martin Vik

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

- plkflmjtoj

  • fff
    v

M51 Blogg

Nyheter og nyttige tips om digital markedsføring
Alle innlegg

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!