Google Ads

Google er verdens største bibliotek og derfor er det en pågående kamp om å ligge øverst i søkemotoren til Google. Google Ads (tidligere AdWords) er betalt annonsering hvor kundene kjøper plasseringer. Kundene betaler per klikk og søkeordene har ulik verdi på bakgrunn av etterspørsel.

Google Ads passer like godt for store og små bedrifter. Budsjett setter begrensninger, men M51 skaper synlighet uavhengig av budsjett og skviser det meste ut av hver krone. Vi er opptatt av at alle våre kunder skal få økt trafikk og synlighet.

 

Våre rådgivere har god dialog med Google, har alle sertifiseringene og holder seg oppdatert på trender og nyheter i markedet. Vi gjør kontinuerlige endringer, tilpasser søkeordene og optimaliserer din Google AdWords-konto, for at du skal få best mulig resultat. Vi gir våre kunder innsikt, opplæring og tilgang til å følge med på jobben vi utfører. Vi gjør grundige analyser av hvilke søkeord som er relevante for din bedrift, slik at søkeordene gir økt trafikk og kunder. Vi er fleksible og tilpasser ditt budsjett kontinuerlig, vårt oppdrag er å gjøre din bedrift synlig når noen søker etter dine tjenester og produkter.

 

M51 har også erfaring med globale Google Ads-kontoer. Vi sørger for, så sant det er mulig, at din annonse blir vist på side én i Googles søkemotor. På bakgrunn av budsjett og kvalitet på nettsiden, gir vi alltid en realistisk forventning av hva kundene kan forvente seg av resultat.

 

​Vi jobber dynamisk og kontinuerlig med å styrke, forbedre og optimalisere søkeordene for å få best mulig fortjeneste. M51 har lang erfaring med å få klikkprisene lave, blant annet ved hjelp av relevant landingside som er relatert til annonseproduktene.

Hold meg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene innen Søkemotormarkedsføring

Meld deg på
Påmelding er mottatt!
Noe gikk galt med innsendingen!