Video

M51 har egne eksperter som har produsert video for noen av de største merkevarene i Norge. Vi har tilgang på filmutstyr som er egnet for både store og mindre produksjoner. Alle våre innspillinger følger et manus og er tilpasset riktig plattform. Med tilgang på musikk, lydeffekter og eksperter som er ansvarlig for redigering, produserer vi engasjerende og unikt innhold.

Les mer
Klikk her for å spille av video
M51

Hva er videoproduksjon?

Videoproduksjon er korte eller lengre filminnspillinger som forteller en historie eller budskap. Før produksjon av video utarbeides det et manus og planlegging av innspilling. En videoinnspilling består av roller/produkter som gjennom bilder og film skal skape et engasjerende innhold for den aktuelle målgruppen.

Klikk her for å spille av video
Sony
Klikk her for å spille av video
Bergans

Hvorfor satse på videoproduksjon?

Bruk av video i markedsføring har blitt mer tilgjengelig og enklere å produsere. Som en konsekvens av dette velger stadig flere å satse på video i sin markedsstrategi, gjennom video kan avsenderen skape større engasjement. Bruk av effekter, lyd og musikk forsterker en følelse og kan i større grad enn bilder trigge en beslutning.   

Hold meg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene innen Video

Meld deg på
Påmelding er mottatt!
Noe gikk galt med innsendingen!