Kampanjesider/ Landingssider

Kampanjesider/ Landingssider

Hva er en landingsside?

Det finnes forskjellige oppfatninger av hva en landingsside faktisk er, men en landingsside er den første siden man besøker på et nettsted. En landingsside kan derfor også være en hjemmeside, dersom formålet er å sende trafikken inn dit. Svært ofte har en landingsside som formål om å konvertere eller fremme et bestemt produkt, uten at det nødvendigvis må være definisjonen. 


Hvorfor satse på landingssider? 

Med mange ulike sider som har godt og informativt innhold er sannsynligheten for å komme høyt opp i søkemotorene større. Brukervennlige og relevante landingssider er én av flere viktige kriterier som påvirker den organiske synligheten i søkemotorene (SEO). For å unngå en høy bounce rate er det fordelaktig å opprette flere landingssider som beskriver konkrete produkter, tjenester eller informasjon som er relevant for målgruppen. Hvilke landingssider som fungerer best kan enkelt overvåkes i Google Analytics, og dataene gir en god indikasjon på hva som er optimalt og hva som krever en forbedring på landingssiden. Når en potensiell kunde oppsøker en landingsside viser data at veldig mange forlater landingssiden hvis innholdet ikke samsvarer med forventningene.         

  


Hvorfor velge M51?

En optimal landingsside må samsvare med forventningene til de besøkende og være informativ og brukervennlig. M51 produserer landingssider som gir tydelig informasjon gjennom et godt og selgende språk, har en visuell identitet og bygger troverdighet til målgruppen. Når våre kunder har kampanjer, tilbud eller tjenester utvikler vi egne landingssider som har til hensikt å påvirke med formål om å konvertere besøkende til salg eller leads. Vi samler inn data og bruker dette til optimalisering og fremtidig markedsføring for kunden.

Tilbake

Hold meg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene innen Web

Meld deg på
Påmelding er mottatt!
Noe gikk galt med innsendingen!