Nettsider

Nettsider

Hva er en nettside?    

En nettside er virksomhetens digitale adresse. En nettside kan inneholde tekst, bilder, video, animasjoner eller annet som virksomheten ønsker å dele av informasjon. Hjemmeside brukes ofte som et synonym til en nettside og en hjemmeside er en startside eller hovedsiden på et nettsted. Hver nettside består av flere hypertekstdokumenter og nettsiden har en unik URL som spesifiserer hvor dokumentet finnes. 


Hvorfor satse på nettside?

En funksjonell, brukervennlig og informativ nettside er virksomhetens viktigste salg- og informasjonskanal. Med en brukervennlig nettside for mobil, nettbrett og desktop øker trafikken og fluktraten blir lavere. Nettsiden er ofte kundens første møte med virksomheten og det er på nettsiden at de kan vurdere tjenester, gjøre research og trigge en kjøpsbelsutning. Dersom en nettside ikke er optimal er det vanskelig å gi informasjon, bygge troverdighet og kunderelasjoner, få økt salg til nettbutikk eller i fysisk butikk, markedsføre virksomheten og være tilgjengelig for potensielle kunder hele døgnet. 


Hvorfor velge M51? 

Det er mange kriterier som er med på å definerer kvaliteten på en nettside. Hver eneste nettside M51 produserer er unike og våre utviklere, designere og tekstarbeidere er alle involvert i prosessen. Våre eksperter implementerer verktøy som blant annet overvåker trafikk, styrker søkemotoroptimaliseringen (SEO) og har en visuell identitet som samsvarer med virksomheten. Vi har utviklet mange nettsider for flere store, mellomstore og små merkevarer i både inn- og utland.

Tilbake

Hold meg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene innen Web

Meld deg på
Påmelding er mottatt!
Noe gikk galt med innsendingen!