M51 Kontakt oss

Hubspot - - en integrert markedsføringsplattform

Hubspot samler inn data om kundene dine gjennom ulike kanaler, for eksempel nettstedbesøk, e-postkommunikasjon og sosiale medier.

Hubspot er en integrert plattform for markedsføring, salg og kundeservice. Det gir en omfattende løsning for bedrifter som ønsker å øke sin synlighet, øke salget og forbedre kundeopplevelsen. Denne informasjonen lagres i en sentral database, noe som gir en fullstendig oversikt over kunderelasjoner. Hubspot gir deg deretter verktøy for å segmentere og målrette publikummet ditt, samt sende personaliserte meldinger og tilbud til de riktige menneskene. Hubspot har også verktøy for å administrere og spore salg, for eksempel ved å gi deg muligheten til å følge opp leads og administrere salgsmuligheter. Som et resultat av dette kan verktøyene samarbeide med kolleger om salg og markedsføring, og gir deg en enkel måte å dele informasjon og arbeidsoppgaver. Hubspot hjelper bedrifter med å automatisere og optimalisere sine markedsførings-, salgs- og kundeserviceprosesser, noe som fører til mer effektive og effektive relasjoner med kundene.

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å lykkes med digital markedsføring!

Ta en prat:

+47 236 53 003

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.