M51 Kontakt oss
M51 Kontakt oss

Økt merkevarebevissthet og lojale kunder

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring har blitt en viktig og effektiv strategi for å bygge merkevare og opprettholde kommunikasjonen med lojale kunder.

E-postmarkedsføring er en form for digital markedsføring der avsender sender ut nyhetsbrev via e-post til en utvalgt målgruppe av abonnenter. Formålet med e-postmarkedsføring er å opprettholde kommunikasjonen med eksisterende kunder eller potensielle kunder, og å oppmuntre til handlinger som kan føre til økt engasjement, konverteringer og lojalitet.

Nyhetsbrevene kan inneholde ulike typer innhold, for eksempel nyheter, oppdateringer, kampanjer, rabatter, tips, veiledninger, eksklusive tilbud, og annen relevant informasjon av interesse for abonnentene. Nyhetsbrevene kan tilpasses og segmenteres basert på ulike faktorer, som kundens preferanser, kjøpshistorikk, demografiske data og annen relevant informasjon, for å gjøre markedsføringen mer målrettet og effektiv.

E-postmarkedsføring krever at abonnentene har gitt sitt samtykke til å motta e-poster fra avsender, i tråd med personvernlover og retningslinjer for e-postmarkedsføring. 

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å lykkes med digital markedsføring!

Ta en prat:

+47 236 53 003

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.