M51 Kontakt oss
M51 Kontakt oss

Effektivisering og automatisering av annonser

Programmatisk annonsering

Programmatisk annonsering er en strategi for å kjøpe og plassere digitale annonser automatisk gjennom en plattform som bruker data og teknologi for å automatisere kjøpsprosessen.

Denne typen annonsering er basert på algoritmer og maskinlæring for å analysere store mengder data i sanntid og ta beslutninger om hvor og når annonser skal vises, samt hvilken annonsekreativitet som skal brukes. Programmatisk annonsering gir mulighet for effektivisering og automatisering av annonsekjøpsprosessen, og kan omfatte annonsering på ulike digitale plattformer som nettsteder, mobilapper, sosiale medier, videoplattformer og mer.

Programmatisk annonsering kan inkludere ulike typer annonser, for eksempel bannerannonser, videoannonser, native annonser og mer. Det kan også inkludere ulike kjøpsmodeller, som for eksempel kostnad per klikk (CPC), kostnad per visning (CPV), kostnad per tusen visninger (CPM) og andre.

En viktig del av programmatisk annonsering er bruk av data for å målrette annonser mot spesifikke målgrupper basert på demografi, geografi, interesser, adferd og andre faktorer. Dette kan bidra til å øke annonseekspponeringen for relevante brukere og øke effektiviteten og avkastningen av annonsekampanjer.

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å lykkes med digital markedsføring!

Ta en prat:

+47 236 53 003

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.