Ny prosjektleder i M51
Gå tilbake til bloggen

Ny prosjektleder i M51

Elisabeth Kvalsvik Frøystad blir sjef for «lov og orden» i M51. Nå ser 24-åringen frem til å sette sitt preg på digitalbyrået. 

– Allerede etter å ha besøkt kontoret for å signere arbeidskontrakt, skjønte jeg at dette var en arbeidsplass som var midt i blinken. Og etter første arbeidsdag, dro jeg hjem med en følelse av at jeg hadde kjent mine i nye kollegaer i lang tid. Derfor er jeg veldig glad for at jeg nå har byttet ut internship med fast stilling som prosjektleder i M51, forteller hun. 

Elisabeth kommer fra Herøy, nærmere bestemt Fosnavåg - en liten by i øysamfunnet Herøy kommune. Her bodde hun frem til andre året på videregående, da måtte frisk bris på Vestlandet vike til fordel for High School i Wichita, KS, USA. Her studerte hun blant annet markedsføring og kunst, dermed var hun fast bestemt på å fortsette med markedsføring siste året på videregående hjemme på Sunnmøre. 

– Helt siden jeg var utvekslingsstudent i USA, har jeg hatt en stor interesse for markedsføring. Jeg ser på meg selv som kreativ, nysgjerrig og lærevillig - egenskaper jeg vil få god bruk for i prosjektlederrollen i M51. I tillegg vil mange hevde at jeg er ganske strukturell og liker at det er orden i sysakene, som igjen er helt essensielt for å skape en god dynamikk mellom kunder, salgsavdeling og prosjektavdelingen, sier hun. 

Flere baller i lufta 

Hun legger ikke skjul på at oppveksten i havgapet har satt sine spor, med en Bachelor of Business Administration på Handelshøyskolen BI med spesialisering i Shipping Management, var det kanskje mange som forventet en snarlig retur til Sunnmøre. Slik gikk det imidlertid ikke, allikevel har hun beholdt en fot innenfor havbruksnæringen. 


– I tillegg til fulltidsjobben i M51 er jeg også ansatt hos Gniks AS som administrasjonssekretær - et konsulentfirma innenfor havbruksnæringen hvor jeg bistår med salg. Selv om det til tider kan bli litt hektisk, trives jeg best når kalenderen er full og jeg kan kombinere kreativitet og struktur.

Siden hun flyttet til Oslo i 2017 for å starte på studiene har 24-åringen også inntil nylig jobbet som forsikringsmeglertrainee. Til tross for at hun trivdes godt, er hun glad for at M51 er neste stopp i arbeidslivet. 


– Det er både skremmende og kult at jeg har fått så mye tillit i M51 allerede. Jeg føler at vi er en sammensveiset gjeng, selv om jeg er helt ny i rollen og ikke kjente noen i M51 fra før. Alle tar jobben på alvor og det er virkelig stor takhøyde. Jeg har fått frihet til å påvirke arbeidshverdagen slik jeg mener den er best mulig for at vi sammen skal utvikle M51 videre, og det er en tillit og motivasjonsfaktor som virkelig trigger meg, understreker den nye prosjektlederen. 


Får nøkkelfunksjon i M51

Daglig leder i M51, Daniel Ervig, forteller at det tidlig ble klart at den nye prosjektlederen var ønsket med videre etter sitt internship. At Elisabeth blir en viktig brikke for at digitalbyrået skal fortsette veksten, er han krystallklar på. 

– Som prosjektleder må vi andre tilpasse oss de retningslinjene hun krever for å skape en ryddig og god prosess på tvers av avdelingene og inn mot kundene våre. Sånn må det være, og derfor er vi alle veldig glad for at det nettopp er Elisabeth som har det ansvaret. 

– Hun har den nødvendige autoriteten til å stille krav til omgivelsene og forventer like mye av andre som hun gjør til seg selv. Hun har virkelig sklidd rett inn i arbeidshverdagen og blir en viktig stemme internt hos oss, men også i møte med kundene våre som vil få en kontaktperson de opplever som ryddig og tillitsfull, påpeker Ervig.

Dato
27.8.2021
Forfatter
Martin Vik
Dato
August 27, 2021

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

- plkflmjtoj

  • fff
    v

M51 Blogg

Nyheter og nyttige tips om digital markedsføring
Alle innlegg

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!