Showreel M51 - 2023
Gå tilbake til bloggen

Showreel M51 - 2023

Her er en liten smakebit og oppsummering av det siste året fra filmavdelingen i M51. 

Som så mange ganger tidligere har vi igjen vært på mange filminnspillinger rundt omkring i Norge for å skape unikt innhold på oppdrag for våre kunder. Sammen med film- og fotoavdelingen har vår regissør og filmfotograf, Mathias Fossdal, vært aktiv i jakten på vakre destinasjoner. Både urbane storbyer og vakker natur har vært lokasjoner.

– I M51 er vi et team med dyktige og hardtarbeidende innholdsskapere, som sammen jobber dag og natt for at våre kunder blir fornøyde. Vi utfordrer hverandre internt, men også kundene, slik at resultatene skal bli best mulig, forklarer Fossdal. 

Han forteller videre at filmavdelingen er glade for at de får jobbe tett på et bredt spekter av ulike kunder og merkevarer. Til tross for at det tidvis kan være krevende å forholde seg til vær og vind på tur i Norge. 

– I M51 er vi så heldige at vi får muligheten til å jobbe med et bredt utvalg ulike kunder og merkevarer. Alt fra store nasjonale reklamefilmer fra gatene i byene, til mindre og lokale fremstillinger i fjellheimen.    

– Alle som jobber med film og foto vet at det er krevende å jobbe utendørs i Norge, men det er også litt av sjarmen. Det dukker alltid opp noen magiske øyeblikk og løsninger, hvis man ser muligheter. 

For å forklare suksessen peker han på sine kollegaer og at M51 har klart å skape et konsept som er kostnadseffektivt for kundene. 

– Jeg må fremheve det fantastiske teamet jeg er ansvarlig for. Vi har lykkes med å bygge et faglig kompetent og kreativt team som har en felles målsetting om å levere unike og kostnadseffektive produksjoner, sier Fossdal.   

Dato
3.11.2023
Forfatter
Martin Vik
Dato
November 3, 2023

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

- plkflmjtoj

  • fff
    v

M51 Blogg

Nyheter og nyttige tips om digital markedsføring
Alle innlegg

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!